Hallojsan!

Jag tog mig en promenad och spelade in en Promenad med Casey och jag gick ner till havet såklart, och jag snackade om lite kommentarer som en viss människa skickade till mig på min gamla blogg.

Snackade inte om dessa kommentarerna för att jag blir ledsen eller så utan för att få människor att förstå att bara för att jag inte tar åt mig så kan det finnas amdra människor som blir ledsen att höra saker som, "hoppas du blir våldtagen igen", "fan trodde att du hade tagit livet av dig, men du lever fortfarande usch" eller "ingen älskar dig, inte ens dina föräldrar gör ju det".

Dessa är saker jag har fått höra sååå himla mycket av en viss person och jag vet att hon säger dessa saker för att göra mig ledsen men jag blir faktiskt inte varken ledsen, arg eller irriterad, men det kan finnas andra som kanske skulle bli så ledsen av sådana kommentarer.

Så jag snackar om det och videon blev 37 minuter men ja jag är nöjd över mig själv att jag faktiskt gick ner och vet ni vad? - Idag gjorde det inte alls ont när jag gick hem sen och knät blev inte stelt eller sådär, men ja jag haltade och jag hade lite ont i foten men fan jag är nöjd.

Har för mig att jag snackade om att jag ska börja ta mig en promenad varje dag men kanske inte ner till havet hela tiden men iallafall gå ut i sådär 30 minuter och sen på kvällen ska jag cykla på min träningscykel.

När jag kon hem så redigerade jag videon och snart är den uppe på youtube och sen ringde Dvärgen och jag sa i videon att hon är typ 15 år men hon är 17 år, så ja det var en miss av mig men jag kan inte hålla kolla på hur gammal människor är haha 😂

Men vi ska som sagt träffas på måndag och jag vet inte om jag kommer filma, får inte filma henne för hennes mamma vill inte det, men hennes röst får såklart vara med så ska kolla med henne hur hon tycker att jag ska göra.

För i såfall får jag ladda en av mina kameror men ska faktiskt ladda båda oavsätt, kommer inte fota henne heller då jag inte vill lägga ut bilder på henne, vet inte om jag får det för hennes mamma och man måste faktiskt recpektera det då jag vill kunna träffa henne igen.

Nu har jag faktiskt äta men är inte alls hungrig och det är första gången jag äter nu då jag inte åt någon lunch, så bör äta mer men orkar inte.

Men när videon är uppe på youtube så ska spela sims tror jag och bara chilla framtills 18:00 då jag ska cykla på min träningscykel, men dock så är det en fin kväll så kanske kan gå ut och cykla.

Kanske tar och cyklar till Rågelund och sen vänder och cyklar hem igen, bara för att cykla en längre bit än vad jag brukar när jag är ute för annars brukar det bli till havet och hem.

Är jag inne och cyklar så blir det mellan 5 km-10 km och ibland blir det till och med 17 km så det blir en del liksom, men vi får la se vad jag bestämmer mig för men oavsett så ska jag cykla.

Vi hörs senare, hoppas eran dag är lika awesome som min 🌷

Gillar

Kommentarer

rebeccasphotography
,
Tragiskt hur man ens kan skriva sådär "hoppas du blir våldtagen igen.." osv.. Sparade du kommentarerna? Printscreen? Det kan vara bra bevis till polisen! 👌🏼nouw.com/rebeccasphotography
Casey
,
Ja det är fan tragiskt asså. Nej jag har inte gjort men tror att min kompis har dom ❤nouw.com/casey
rebeccasphotography
,
Gör det nästa gång så du har bevis med IP-nummer och kommentarerna!❣️ nouw.com/rebeccasphotography
Casey
,
Det ska jag göra ❤nouw.com/casey
Naatly
,
Så vidriga saker folk kan häva ur sig. Så utstuderat elakt och allt för att trycka ner dig. Hemskt och tragiskt! Tror du att du orkar anmäla? Det kan ju vara ett sätt att verkligen markera tänker jag, men förstår om det känns för jobbigt. Kramnouw.com/naatly
Casey
,
Har verkligen fukderar på att anmäla men jag är typ för lat fär det och jag tänker alltid att inget kommer hända enda. Polisen har viktigare saker att gära en än att lyssna på mig och så men ska spara allt nästa gång om hon får för sig att skriva så igen. Kram ❤nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229