Tog mig en cykeltur och dag 10 av 30 är avklarad! !

Hejsan! 

Den senaste tiden har jag blivit så känslig för ljud och den enda gången jag har ljud på är när jag ska lägga mig, då jag inte kan sova om jag inte har tvn på.

Sen hör man på riktigt allt här så nu är mina grannar ute i korridoren och spelar innebandy, och det är väldigt störande och jag har inte ens ljud på telefonen nu för tiden.

Och sätter jag på ljudet och den börjar pipa så får jag panik och stänger av det igen, och jag vet inte varför jag är så himla känslig för ljud just nu.

Men tog mig en cykeltur ner till havet + att jag vloggar idag men asså det var så härligt där nere, och det var vindstilla och rätt varmt ändå 😊

Fotade inte så mycket utan var mest där nere för att komma hemifrån lite, men tror jag börjar bli sjuk för jag är trött jämt men inte så att jag man kan sova hela dagarna.

Eller asså kan kan man ju alltid göra men asså idag orkar jag inte ens cykla på träningscyklen så dag 10 är avklarad, och visst det blev bara ner till havet men vad spelar det för roll haha.

Vill egentligen bara ligga i soffan resten av dagen och sova för jag är så sjukt trött och jag har ont i käken och min näsa rinner, + att jag är på dåligt humör så ska bli så härligt att stänga av mobilen någon vecka eller 2.

Men det är två saker jag måste göra imorgon på mobilen så ska fixa det och sen stänga av den, och imorgon ska vi tydligen ha en vernissage så dom flesta har bjudit sina föräldrar och så.

Men jag har inte bjudit någon och jag vill inte ens vara med så jag ska ligga i min soffan hela dagen och vara för mig själv, och försöka spela in videos och sådär.

Men vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229