Tisdag och städ dag!

Hejj mina fina!

Hur mår ni en tisdag som denna? - Jag själv mår bara bra tack 🙂

Jag gick upp klockan 08:30 idag och jag har messat med Adde och med Becca och sen snackar jag med Lars som vanligt.

Sitter och funderar på vad jag ska göra för video idag eller om jag gör en vlogg på onsdag som jag lovade Freddie att jag skulle, så kommer den upp på torsdag och så får vi se om jag gör en Laga mat med Casey på lördag.

För just nu har jag inga idéer alls men ja dagen är inte slut ännu + att idag kommer sjukgymnasten och hon messade mig igår och frågade on vi kunde skjuta upp det lite, så hon kommer 13:30 istället för 13:00, och jag sa att det gick bra och att hon får komma när hon vill då jag är hemma hela dagen.

Så det ska bli riktigt kul att få träffa henne igen och vi lär la bara prata om allt och ingenting, och sen lär jag få nya papper för oktober, november och december och jag kan erkänna att jag har varit kass på att både göra övningarna och på att fylla i papprena.

Men har varit ute och cyklat en del så det är ju alltid något men ska verkligen anstänga mig till att börja cykla och göra övningarna igen, jag vet att det hjälper knät att bli bättre men det är svårt att ta tag i saker när man mår dåligt, iallafall för mig är de det.

Vad ska ni göra idag? - Jag ska egentligen städa idag så får se om vi kanske gör det efter att sjukgymnasten har varit här, just nu har jag matkoma.

Till lunch idag så blev det stekt potatis och korv men nu har jag kramp i magen då jag åt för mycket, måste sluta med det fan.

Men vi hörs senare för nu ska jag se på mina dokumentärer och dricka pepsi max🌹

Gillar

Kommentarer

lina
lina,
videoförslag..
* pinsamma storytimes? eller kanske storytime om hur det är på boendet? vi vet ju att du bor där, men lite mer hur det typ fungerar och är:D har alla som bor där bott där länge, eller kommer det nya ofta osv.
* visa upp dina favorit kläder
* sminkvideo:D där du testar en sminkning du aldrig gjort, exprimentera typ:D
*din största dröm någonsin:D! fast sånt kan va svårt att veta ^^
Casey
Casey,
Tack för förslagen 🙂❤nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229