Tisdag!

Hej mina vackra!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag mår själv bara bra tack men har tappat bloggen totalt.

Och anledningen till det är att jag bara sitter i soffan och ser på tv på dagarna och just nu ser jag på Mord och inga visor, så det finns inte så mycket att skriva om, och ibland går jag ju ut men dom senaste dagarna så har det varit så varmt och jag blir som en zombie av värmen.

Sen vill jag vlogga också men jag vet inte, ska ju inte göra något idag, fast idag är det grått väder ute och riktigt skönt och det är 19 grader så detta vädret älskar jag, detta är perfekt 🙃

Men när mitt program är slut så tror jag att jag kanske tar mig liten promenad eller om jag cyklar ner till havet eller något, sen har jag messat med Johan och Adde så det var ju kul.

Vad har ni för planer idag? - Jag sitter mest och funderar på hälsosam mat för jag har bestämt mig för att försöka ta tag i vikten, och nu när det blir svalare ute så kommer det vara lättare att gå ut.

Så vet ni några goda saker som man kan äta? - Jag är dock kräsen men jag är villig att testa på nya recept så länge dom är enkla att laga, då jag har tänkt att laga maten helt själv och göra videos på det när jag lagar det.

Jag vet ju att fisk, kyckling, ägg och sånt är nyttigt och jag har ju googlat lite på olika maträtter + att jag tänker testa att göra en quinoagröt på min födelsedag.

För jag vill börja lägga mig i tid nu när jobbet snart drar igång igen och sen gå upp rätt tidigt för att hinna gå en promenad på 1 timma, äta frukost och dricka te och hinna vakna till lite liksom.

Jag har kommit på lite planer jag vill försöka komma igång med till hösten + att jag ska ringa min kontakt på FK och fråga om hon kan hjälpa mig att hitta en fotokurs som jag kan gå på, menar jag älskar att fota och vill ju såklart bli bättre så hade varit kul om hon hittade något som jag kan börja i.

Nu sitter jag bara här och ser på tv och ska göra mig en kopp te tänkte jag, och sen efter programet så ska jag gå ut på en promenad och filma det, vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229