Hejsan mina fina!

Hur mår ni en dag som denna! - Jag själv mår bara bra tack 😊

Jag drev bloggen nouw.com/Casey91 men gjorde en ny blogg på blogg.se då denna portalen krånglade, så raderade min blogg här och körde på blogg.se och jag gjort det i 2 dagar eller något.

Men jag gillar nouw och tycker att det är den bästa portalen och jag vet jag är sååå jävla velig men nu ska jag verkligen köra här + att jag tydligen hade denna bloggen här så känner att why not liksom, och sen läser jag bara bloggar på denna portalen ändå så jag borde stanna här om man säger så.

Idag har jag bara chillat och jag tog mig en runda ner till stranden och var där en liten stund men drog hem ganska snabbt då det var äckligt varmt, men ni som inte känner mig eller vet vem jag är så heter jag Cassandra men kallas Casey, jag är 27 men blir 28 den 7 augusti så jag är alltså en 91:a.

Jag bor i Kungsbacka på ett gruppboende och jag gjort det i sådär 7 år och jag trivs väldigt bra med det, jag började jobba på en daglig verksamhet den 16 januari 2019 efter att ha varit sjukskriven i 5 år pga min depression, mina intressen är: Fota, blogga, göra videos till min youtube kanal, umgås med min bästa vän Adde, mitt jobb, musik, lyssna på poddar, cykla på min träningscykel m.m.

Jag hatar: Insekter, trånga utrymmen, åka båt (gillar inte att vara mitt ute på havet så att säga), källare, mörker och skogen och missförstå mig rätt, skogen är jättefin och sådär men nej det är inget för mig.

Så detta var la lite om mig, och vill ni checka in min youtube kanal så hittar ni den HÄR, hoppas ni tycker om den och prenumerera gärna, lämna en like och kommentera gärna något gulligt medans ni ändå håller på 😊

Vi hörs senare 💋

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229