Spelat in min mukbang!

Tjabba!

Fick besök förut av denna fina katten och han var så kelen och sådär och jag ser honom ibland när man är ute och går, och han kan till och med följa efter en om man är ute på en promenad haha 😂

Sen spelade jag in en mukbang där jag snackade om hur det var att flytta hit till boendet, och jag gjorde denna videon för att Freddie ville det.

Men har redigerat den så det komemr upp senare idag faktiskt och sen imorgon kommer det upp en promenad med Casey som jag spelade in i söndags tror jag, så det känns awesome.

Sen får vi se om jag spelar in en vlogg eller något som kommer upp på onsdag eller något sådant, man vet liksom aldrig.

Och sen idag så fick jag mitt andra stativ till mobilen och så fick jag en film som jag bokade i maj någon gång, kan ni gissa vilken? - Den otecknade Dumbo, asså han är ju bara för söt 🐘

Så den ska jag se på ikväll tror jag och bädda ner mig i soffan och äta chips och dricka isvatten, eller om jag väntar till helgen man vet aldrig.

Sen messar jag med Adde, Lars och Evve och så snapade jag med Paulina såklart, vad gör ni en dag som denna?

Jag har fan gjort mitt idag menar jag har tvättat, hängt upp den, spelat in min video och redigerat den, + ringt det där viktiga samtalet som jag hade sådan ångest över.

Nej men nu ska jag chilla och så får vi höras senare 🌹

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
hade du vart min dotter skulle jag också skämmas.....
F
F,
Hade DU varit min dotter så hade jag slängt ut dig ur hemmet med huvudet före!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229