Spelat in en video, redigerat den och förtidsinställt den!

Hejj mina vackra!

Idag har jag spelat in en Laga mat med Casey och jag har redigerat den och förtidsinstället den tills imorgon så det kändes ju bra och sen har jag snackat med Lars ett par timmar, men nu har jag ätit middag och det blev bara samma som lunchen och det var pasta och korv.

Nu sitter jag i soffan och har ångest från helvetet, dricker pepsi max och ser på Border control spain och det är la sådär men jag funderar på vad fan jag ska göra idag, jag vill göra en massa saker men samtidigt så vill jag inte göra ett piss, jag ser framemot jobbet på torsdag samtidigt som jag inte vill gå tillbaka dit alls.

Asså jag vet inte varför jag mår såhär just nu men jag är la bara väldigt trött och sådär så funderar på att lägga mig och sova lite men samtidigt som vill jag ju göra någonting, och jag funderade ett tag på att kanske dra till naturreservatet ensam.

Menar, Adde ska upp och jobba imorgon och jag vill inte vara jobbig och fråga om han vill hänga med för han kom ju hit både i fredags och igår så ja men tror jag går och lägger mig iallafall och jag tror inte jag borde umgås med någon när jag mår såhär, fast jag vet ju att jag mår 1000 gånger bättre när jag är med Adde.

Men jag tror att om jag inte drar till naturreservatet idag så kanske jag gör en video på det imorgon och drar dit när jag vaknar, hade dock varit nice att få se soluppgången där någon gång, och jag kan ju vägen dit och den är inte så himla jobbig ändå.

Dock är det ju roligare med sällskap kanske men jag tror jag och Adde kommer dra dit nästa helg beroende på vädret såklart men vi snackade om det igår, men jag hoppas eran dag är awesome iallafall.

Vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229