Spelat in en video + Övertänker!

Tjabba tjena hallå!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag själv mår la helt okej men övertänker allt och ingenting haha 😂

Jag försöker att inte skriva så mycket om mina tankar här då jag känner att jag bara har fått en massa skit innan när jag har varit öppen och ärlig, om hur jag mår, tankar och mina känslor och sen jag slutade vara så öppen så har jag inte fått hat alls, vilket jag är såå glad för.

Men jag kanske inte kommer snacka om precis allt som jag övertänker på men tex innan min muskelbristning så älskade jag att gå ut och lyssna på musik eller en podd, men när man har en muskelbristning i benet då är det inte så jävla lätt att gå ut.

Och människor som tycker att man är lat och säger att "men det är bara att gå ut" bla bla vet inte hur det är för det gör fruktansvärt ont och det kan ta över 1 år innan man blir helt återstäld, idag är jag så mycket bättre och det vet jag om.

Jag vet att jag är kapabel till att gå en promenad ner till havet men samtidigt går det får dag till dag, en dag kan jag gå ner till havet utan problem men att jag haltar lite på vägen hem, men jag har liksom inte ont typ.

Men sen nästa gång jag ska gå ner till havet så kan jag få sjukt ont redan på halva vägen men att jag ändå tvingar mig själv att gå ner och så sitter jag där nere ett tag och vilar.

Och sen på vägen hem så har jag jätteont och sådär, så ja det är olika liksom men så fort jag bara får vila i 10 minuter när jag kommer hem sen + gör mina övningar så är det lungt liksom.

Och cykla är det som är bäst för mitt knä men tar ju en promenad ibland när jag känner för det eller om jag ska spela in en Promenad med Casey video så kan jag gå ut, men innan jag går ut så övertänker jag och jag tänker på 1000 olika saker + ta på mig skor och sen bestämma vart jag vill gå.

Och jag kan sitta och ha en dialog med mig själv i typ 2 timmar innan det slutar med att jag skiter i det eller tar cykeln ner till stranden, men ja det är som det är haha.

Så ja jag övertänker allt och har jäävligt svårt att bestämma mig, som nu då jag funderar på att ta en promenad eller om jag ska cykla.

Dock så funderar jag på att kanske redigera min video redan nu så slipper jag göra det ikväll men samtidigt så vill jag ut och fota, så detta är också något jag måste bestämma hur jag ska göra och vilket av sakerna jag ska göra först.

Idag hämtade jag box från the healty box så spelade in en unboxing och den kommer upp imorgon tänkte jag, funderar på att cykla till naturreservatet helt ensam och kanske gå någon av sträckorna och sen cykla hem.

Men jag hatar att cykla på vägen där bilarna är för man måste nästan cykla i diket och sen kör vissa som idioter där, så känner mig inte säker där och när jag cyklade med personalen så hade jag ångest hela tiden haha.

Dock är det inte långt dit utan tar kanske 15 minuter för när vi kom hem igen (vi cyklade dock bara förbi) så hade vi bara varit iväg i 27 minuter eller något, så tar inte alls lång tid så vi får la se om jag cyklar dit tidigt en morgon eller vid 18 tiden på kvällen.

Men blir inte idag utan det får bli en annan dag, jag och Adde ska cykla dit en kväll också så får se om jag cyklar dit med honom först så jag lär mig vägen helt för det är väldigt fint där och jag vill så gärna gå någon av dom stigarna.

Men hoppas ni får en bra dag, för det har jag så hörs vi senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Isabelle
Isabelle ,
Jag tror du MÅSTE operera det där Knät faktiskt !!!!
Casey
Casey,
Haha nej, en muskelbristning läkar sig själv. Det tar bara tid 😂nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229