Spelat in ännu en video!

Hej mina snyggingar!

Idag har jag redigerat 2 videos och den ena är redan uppe på youtube och den andra är en Q&A som ska komma upp imorgon klockan 06:00, och jag känner mig fan duktig och jag måste verkligen hålla igång så jag inte börjar övertänka igen.

Men tur som fan att jag har Adde och att han alltid finns där och försöker stötta mig så gott han kan, men nu har jag hällt upp lite chips och sen har jag myst ner mig i sängen och ska kolla på Ett fall för Vera, och en ny säsong kommer ut i mitten av augusti, så jag är taggad som fan.

Satt och lyssnade på min nya favoritlåt som är: Domo Wilson - I wish I never met you och ni som inte vet vem denna bruden är så är det en youtuber från USA och hon var tillsammans med en bruden som hon fick ett barn med, men hon var otrogen mot Domo och sånt ​(har varit en massa drama kring dom på youtube och sånt där) och det är vad denna låten handlar om, hennes son Dominic är så jäävla söt asså jag dör.

Finns på riktigt ingen sötare unge än han men ja låten är riktigt bra, iallafall i mina öron och sen messar jag med Adde men nu är det dags att välja avsnitt på min serie så vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229