Skrikande barn på bussen!

Tja på er!

Idag på jobbet var det rätt lugnt sen kollade dom på Draktränaren 2 tror jag och så åt vi kokosboll till fikat, då en kille hade fyllt år i tisdags så det var mumsigt.

Sen på vägen till stationen så möte jag min gamla kontaktperson som jag hade på boendet när jag flyttade in och som jag kom väldigt när men som sen slutade utan att säga hejdå, men hon jobbar som socionom eller vad det heter.

Men det var härligt att se henne igen efter alla dessa år och hennes hund var så söt, men sen hann jag ju med bussen som gick 14:47 och det var så mycket människor på den och sen kom det på en mamma med ett barn och hon skrek typ hela vägen, men jag såg hur mammans försökte med allt för att hon skulle sluta skrika men det gick inte.

Men nu är jag hemma igen och det känns så härligt och hemma är det för en gångs skull lugnt och skönt, jag tror att jag kommer äta kycklingburgare och pommes idag eftersom det ändå är fredag.

Ikväll blir det lugnt och jag ska nog försöka lägga mig tidigt idag för jag är så himla trött och imorgon ska jag sova ut för en gångs skull, vad har ni gjort idag?

Vi hörs senare, börjar dock få huvudvärk och jag hade sådan ångest på bussen idag men nu är det bra igen antar jag 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229