Raderade videon men ska göra en annan imorgon!

Tjabba tjena hallå! 

Idag hade jag ju spelat in en What I eat in a day video men raderade den men tänkte spela in en annan video istället, och den kommer bli längre en 1 minut haha och jag ska spela in en Häng med mig under dagen + En mathaul så hoppas ni är taggade.

Sen nu sitter jag och snackar med Lars och messar med Adde och skriver med min fina vän @rebeccasphotography på fb och vi snackar om hennes fd vän som fortsätter hålla på mot henne, och det är sjukt sorgligt för nu försöker hon säga att hon bara har drivit med Rebecca och sådär.

Asså nu är det en sån där dag då jag mådde bra för 5 minuter sedan och nu har jag ångest, känner mig ledsen och tänker en massa och jag vet inte varför det är såhär, jag känner mig verkligen usel och fucking värdelös, känns som att jag bara förlorar människor hela tiden och jag har förlorat en tjej som jag verkligen trodde var min bästa vän.

Jag trodde att jag var så van att bli lämnad att det inte gjorde ont längre men idag saknar jag henne så jävla mycket och jag kan gå runt och intala mig själv att jag inte alls saknar henne men sanningen är den att jag visst saknar henne, och det gör så sjukt ont.

Men ska inte tråka ut er med mina deppigheter så vi hörs senare, och Rebecca strunta i E för hon är inte värd din tid och du är 10000000000 miljoner gånger bättre än henne och det vet du om, jag älskar dig och du om någon är fucking underbar ❤

Gillar

Kommentarer

rebeccasphotography
rebeccasphotography,
Casey
Casey,
❤️❤️❤️nouw.com/casey
Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Känner med dig faktiskt! =/ ♥️♥️♥️♥️nouw.com/maddesdagbok_foton
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229