Onsdag och hemma från jobbet!

Hej mina fina!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag mår la okej men är hemma från jobbet denna veckan också.

Idag gick jag upp sent eller ja vid 10:00 iallafall, och jag åt panpizza till lunch och nu sitter jag och ser på en dokumentär och dricker te.

Jag snapar med A och så har jag messat med Adde och lite sådär men eftersom jag är hemma denna veckan så ska jag ta tag i cyklingen.

Jag ska nog gå ut på en promenad och fota lite eller om jag cyklar någonstans, men idag är det grått väder som det har varit i ett par dagar och sen har det regnat idag.

Men jag tror att jag ändå ska ta mig ut men alla mina kameror är på laddning så får i såfall fota med mobilen, men det funkar det också tycker jag.

Sen krånglar min tv och dom enda kanalerna jag kan kolla på är typ 1, 2 och 4, men ibland kan jag se på min dokumentär kanal och sen slutar den funka bara sådär.

Men det är ingen big deal utan jag ska ändå försöka ta mig en promenad eller en cykeltur och se om jag kan fota lite saker, annars så cyklar jag inne efter middagen.

Nu ska jag bara chilla och dricka upp mitt te och bara ta det lungt och så får vi se om jag väljer att cykla eller gå sen, men oavsett så ska jag fota eftersom det får mig att må bättre.

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

skaldjuret
skaldjuret,
Ta tag i cyklingen du, men att käka skräp kommer inte resultera i viktnedgång, dessutom så är det inget att gråta över att ditt knä gör ont, på så sätt du behandlar din kropp. Sluta bara tycka synd om dig själv, det är du som har valt din livsstil, och nu kommer skadorna.
R
R,
Fast nu är det väl ändå hennes liv och inte ditt liv? Sköt ditt eget du som skriver från ett fejk IP-nummer 😉
julia
julia,
hon tar inte tag i något, hon säger så mycket, men gör INGENTING. hon är sjukt tjock, har för små kläder, lyckas inte cyckla, lyckas inte ens gå till sitt fejk jobb. räkna inte med casey. hon är inte bra till något ändå. de vet man, om hennes pappa tillomed inte älskar henne, då vet man att hon är värdelös
R
R,
Märks att du är hennes största fan.
Casey
Casey,
Julia: Det stavas cykla och inte cyckla 😂😂 Det är allt jag har att säga, tack för mig 😂nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229