Hejsan mina fina!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag själv mår bra tack men är fortfarande vääldigt trött men idag ska jag cykla efter lunchen och sen efter middagen, för måste komma igång med det igen.

Idag händer det inte så mycket utan ska bara cykla och vara hemma och ta det lungt för det är riktigt varmt ute så orkar inte gå ute, så då är det skönt att bara vara hemma och sen ska jag spela sims med Dvärgen och snacka med henne, asså snackade med henne igår dock.

Hon ringde när jag hade lagt mig men så frågade hon om vi kunde spela sims men när jag hade gjort min familj så orkade hon inte spela så vi sparade det och sen gick vi båda och la oss, saknar henne fan.

Testade min shake idag till frukost men asså kunde inte dricka det för det smakade typ vaniljkräm eller vad man ska säga och ja vaniljkräm är gott men asså att dricka den konsistensen är inte nice, så drack 2 klunkar, men visste att den skulle vara äcklig då sådant pulver aldrig smakar gott.

Men nu sitter jag i soffan och ska äta baconsallad till lunch idag och jag älskar sallad och så blir det nog sallad till middag också, ska faktiskt inte äta pasta, potatis och ris på ett tag då jag har tröttnat på det eller har tröttnat på pasta då jag typ lever på det i vanliga fall.

Sen om kanske 2 veckor så ska jag ut och äta med min kontaktperson och han ville äta thaimat och jag älskar thaimat så det kommer bli awesome, längtar redan för aldrig fått egentid med honom så ska bli kul att bara få snacka med honom och sådär.

Sen till hösten så ska vi ha möte på mitt jobb så jag hoppas att han kommer vara min kontaktperson även om den jag brukar ha kommer tillbaka från sin mammaledighet, för orkar inte byta ännu en gång, asså det är inga problem att byta tillbaka för jag gilla henne också men ja jag vet inte.

Nej men vi hörs senare för nu ska jag messa med Adde och sen ska jag la laga lunch snart 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229