Onsdag!

Hejsan mina fina!

Hur mår ni en onsdag som denna? - Jag mår bra tack 🙃

Jag gick upp klockan 10:00 och så har jag bara messat med min babe och sen satte jag mig ute med en kopp te, och tog det lungt.

Försökte vlogga idag men gav upp faktiskt och det var inte pga någonting utan kände bara att "nej jag ska inte göra ett piss, så det kvittar", men sen frågade en av personalen mig om jag och hon kunde cykla till naturreservatet.

Och jag sa "ja men varför inte men jag lär dö men det blir kul", så hon ska ut och cykla med min granne först och sen ska hon och jag iväg så det ska bli kul och då lär jag fota lite.

Så även om jag hade vloggat så hade jag inte kunnat filma det så det suger, hade jag kunnat vägen själv så hade jag kunnat cykla före henne och filmat, men nu kan jag inte det men idag ska jag ju lära mig vägen så då kan jag ta med mig er nästa gång jag väljer att cykla dit.

För jag tycker att det är riktigt fint där + att det finns toaletter så det är nice, kanske inte dom snyggaste men vem klagar inte jag 😂

Så nu har jag käkat och det blev spagetti och kycklingfärs men imorgon får jag äääntligen pengar igen så det känns awesome, men ja nu ser jag på Scooby Doo och tänker på min babe ❤

Men nu ska jag diska och sen vila lite, så vi hörs senare ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229