Nu har hon åkt hem!

Tjena mina vackra!

Nu har hon åkt hem och jag har ätit 2 mackor då jag var svinhungrig, sen kom min andra kontaktperson, en till personal och min granne hem från Vimmerby för dom har ju varit på Astrid Lindgrens värld.

Och min kontaktperson berättade att dom hade haft 12 grader och regn och han hade kommit hem från Kroatien för någon dag sen och där var det över 30 grader, och så åker dom till Vimmerby och det är 12 grader och regn.

Stackars dom men tror min granne hade kul iallafall men min kontaktperson ska komma imorgon igen, och då sa jag att jag kommer vara extra jobbig och han bara "du jag har varit borta i 2 veckor så ja jag förväntar mig fan att du är det haha" och jag bara "ja lätt att jag kommer asså haha", men nu har han åkt hem iallafall.

Sen när min andra kontaktperson har fått alla i säng så ska jag och hon sitta och kolla på tv och äta kokosbollar, så det ska bli mumsigt och sen kanske PJ kommer och så kanske vi kollar på matchen ihop, om han inte kollar på den inne hos sig.

Och så messar jag med Adde och det är alltid kul och idag mådde inte Evve så bra så hon ligger och vilar sig, hoppas hon mår bättre imorgon så vi kan skriva för saaaknar henne så himla mycket min lilla sessa ❤

Ikväll kommer det inte hända så mycket mer än att jag ska umgås med min kontaktperson utan jag ska bara chilla faktiskt, och kanske försöka bädda ner mig i sängen med en varm choklad, chips och kolla på någon serie, ska kolla om det har kommit ett nytt avsnitt av Ett fall för Vera för den serien är sååå bra asså.

Och någon dag ska jag, min kontaktperson och min gamla kontaktperson som var här idag, vi har sagt såå himla länge att vi ska gå ut och fika men som sagt det har inte blivit av då hon jobbar på ett annat ställe nu och sådär, men hon sa att hon inte har glömt bort mig utan att vi får se till att det blir snart.

Nej men hoppas ni har haft en underbar dag för det har faktiskt jag haft 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229