Nu har Adde cyklat hem för en stund sen!

Hejan mina vackra!

​Jag och Adde cyklade ju till naturreservatet och det gick jättebra och jag kom till och med ihåg vägen dit, asså jag har väldigt svårt att lita på mig själv men han litade på mig och han själv hade aldrig cyklat just den vägen. 

Så vi kom dit helskinnade kan jag säga och sen gick vi runt där och gick på stenar och lite sådär och sen gick vi runt på en stig och sen satte vi oss på en bänk och bara snackade och sen fortsatte vi runt hela så vi kom tillbaka till parkeringen, och sen drog vi hemåt. 

Och då visade jag honom den vägen jag och personalen hade tagit och den vägen hade han aldrig cyklat så det kändes kul att visa honom en väg som han faktiskt inte hade cyklat innan så nu fick jag visa honom någon runda han inte har tagit, annars är det oftast han som visar mig nya vägar haha 😂

När vi kom hem så satte vi oss på min altan och snackade och sen drog han vid ​16:00​, och nu sitter jag och vilar knä och det gör faktiskt inte ont alls, men jag har iallafall haft en underbar dag men att vara med honom är det bästa jag vet, man känner så himla trygg med honom. 

Så nu är det vårat ställe och jag sa till honom att vi måste cykla dit varje år och sen ska vi antagligen cykla dit en gång till antingen imorgon eller en dag innan sommaren är slut, och då ska vi stanna lite längre. 

Nej men nu blir det chill, messa med Adde och försöka mig på att kolla på ​The 100​, men jag hoppas eran dag har varit lika fantastisk som min, så vi hörs senare🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229