Myssöndag!

Hejj mina fina!

​Har suttit och kollat på lite videos på youtube och jag har tröttnat så himla mycket på svenska youtubers, men jag kollade iallafall på någon video hit och dit men nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att Lars ska komma hem så vi kan snacka. 

Funderar dock på att kanske gå ut om sådär ​15 minuter​ och kanske fota lite och sen lägga mig om sådär 1 och en halv timme eller så, och sen gå upp i tid imorgon igen och vlogga, sen messar jag med Evve och Adde och så ser jag på ​Mord i paradiset​. 

​Vad gör ni en kväll som denna?​ - Jag äter lite glass, chips och godis + dricker en pepsi max.

Nej men nu ska jag se på tv och messa med Adde, har ångest från helvetet tyvärr 🌸

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
11 dagar att vara borta på 7 månader är mycket när man har ett RIKTIGT jobb, du kan få sparken av att vara borta så mycket. Med andra ord, du har inget riktigt jobb. Många mår dåligt, men går till skolan och jobbet ändå, jävla lipsill. du får allt serverat på ett silverfat, du fick en lägenhet på ett cp hem, du fick ett fejk jobb, du får pengar av staten. Andra vuxna KÄMPAR för saker, synd att du inte är vuxen nog att göra det
Rebecca
Rebecca,
Fast känner du Cassandra? Nej uppenbarligen inte! Hon får stanna hemma från jobbet OM hon vill, det är inte så att hon har varit borta 11 dagar i rad.. 🤦🏽‍♀ Många går inte alls till skolan eller jobbet för att de mår dåligt eller liknande, det finns såna som blir sjukskrivna från sitt jobb eller från skolan.

Cassandra bor på ett boende som är ANPASSAT för henne + diagnoserna hon har, där hon får hjälp och stöd av personalen. Vadå fejkjobb? Det är samma där också, hon jobbar på DV för att komma ut i arbetsmarknaden igen eftersom hon har varit sjukskriven i 5-6 år.
Och vad vet du om hon inte kämpar för saker och ting? Hon behöver inte berätta allt på sin blogg.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229