Myskväll med chips och pepsi max!

Hej mina fina!

Nu har jag messat lite med min nya vän Lina eller ja hon som låtsades heta Julia och skrev hemska saker till mig men jag måste bara säga att jag är glad att hon efter år ville berätta sanningen för mig och sådär, och vi har tänkt att träffas nu nästa vecka.

Då ska hon köpa med sig 2 chipspåsar och jag ska skaffa 2L Coca Cola till henne och en pepsi max till mig, och så ska vi vara hemma hos mig och kolla på dokumentärer och så ska jag vlogga den dagen, så det ska bli kul men det blir typ måndag eller tisdag då jag jobbar på onsdag.

Dock kan hon sova hos mig på tisdag om hon vill för då kan vi ta samma buss till stationen på onsdag, men ja vi har inte bestämt dag ännu och jag vet inte om hon vill sova över men ja det märker vi, är faktiskt väldigt taggad.

Nu ser jag på tv och dricker läsk och äter chips i soffan medans mobilen laddar vid min säng, är dock fett nervös redan då jag är rädd att hon kanske inte alls kommer tycka om mig, men så tänker jag hela tiden när jag ska träffa nytt folk.

Tänker så lågt om mig själv så det är sinnessjukt haha, men tror vi kommer ha svin kul och det är bra att vi bor så nära varandra också, hon bor i Göteborg och jag är glad att jag slipper åka dit och att hon kommer hit istället då jag inte gillar Gbg pga olika saker.

Men vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

WhatItFeelsLike
WhatItFeelsLike,
Tänk att du är bra och värd allt gott! Å att ni kommer att ha supertrevligt! 💕nouw.com/whatitfeelslike
Casey
Casey,
Tack, ja det kommer vi såklart ha ❤nouw.com/casey
Linah
Linah,
Vi kommer ha sjukt kul! Ser fram emot att äntligen få träffa casey ❤️❤️
Casey
Casey,
Ja vi kommer ha sååå kul Lina ❤️ Ser framemot att få träffa med dig också ❤️❤️ nouw.com/casey
Lina
Lina,
De e kört jag kommer tycka om dig, 😂❤️vi älskar ju samma chips hahah! Skämt o sido, du behöver inte vara nervös för mig:) även om jag förstår att de e nervöst att träffa nya människor! De tycker jag med 😊 men jag är så taggad.
Casey
Casey,
Hahaha ja vi gör ju fan det 😂 Aww ja men jag är också såååå taggad, ska bli så himla kul 😊❤️ nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229