Mina planer/mål till nästa år!

Hejsan mina fina vänner!

​Har suttit och funderar nu lite + att jag har skrivt med L och med Adde och jag har lite planer/mål till nästa år. 

Jag vet att vissa av dessa grejer inte kommer komma som en chock eller ni kanske rent av inte ens bryr er så mycket, och jag ​vet​ med mig själv att jag är riktigt bra på att säga saker jag vill göra och som jag lovar mig själv att jag ska klara av. 

Och så faller jag ner i en depression som jag att jag tappar motivationen till det jag vill åstadkomma så att säga, men samtidigt så hoppas jag att ni förstår att jag bara är en människa precis som ni och att vi ​alla​ är olika, du kanske klarar av att gå till gymmet, skolan, jobbet, ta dig ut i samhället osv osv. 

Men bara för att du klarar av dessa saker när du mår dåligt så betyder det inte att jag gör det eller klarar lika mycket men det jag vill att ni ska veta och ändå ha förståelse över är att jag kan inte göra mer än mitt bästa, så snälla lämna inga elaka kommentarer. 

 Så nu till mina planer/mål för hösten och nästa år​:

​1. Som ni vet så har jag cyklat en runda till naturreservatet en gång hela vägen ner med Adde och en gång förbi med en personal och sen har cyklat vägen ensam kanske 2 gånger detta året, men till mina planer/mål så tänkte jag nu istället försöka promenera den vägen. 

Jag är fullt medveten om att jag ​inte​ kommer klara av hela runda direkt så målet är att börja gå till den första backen och sen kanske vända och gå hem igen men för att göra detta så kommer jag spela in när jag försöker mig på detta. 

Kommer alltså försöka mig på detta 1 gång om dagen om det är bra väder och sådär och det är ​okej​ om jag inte klarar av halva vägen på första försöket för målet med denna rundan är att jag ska klara av den med L en dag i framtiden, och det finns 2 vägar man kan gå. 

Den jag har cyklat mest och den är hela ​6,41 km​ och sen kan man istället för att gå ner åt vänster så kan man fortsätta rakt fram, och den vägen tog jag sist nu när jag var ute och cyklade för någon dag sen, och just den rundan vet jag inte hur lång den är men kanske sådär ​8 km​ eller något. 

​2.​ Sen att jag ska komma igång med att cykla på min träningscykel minst 2 gånger om dagen och minst ​5 km​ och det vet jag att jag kommer klara av då jag gjorde det en massa gånger innan semestern. 

​3.​ Börja spara mer pengar och inte slösa en massa på onödiga grejer utan att jag har en tanke bakom köpet och att jag frågar mig själv ett antal gånger om jag verkligen behöver den här saken osv osv. 

​4.​ Att jag ska börja äta mer varierat och försöka testa mig på nya maträtter och filma dessa mer och lägga upp på youtube, och jag vill börja baka mer så detta är också något jag skulle vilja filma och lägga upp. 

​5. ​Skriva mer mat/bak recpet här på bloggen 

​6.​ Att jag ska börja fota mer och att jag ska bli bättre på att berätta för vänner och personal hur jag verkligen mår när jag mår som värst, för sanningen ar den att dom verkligen bryr sig och det vet jag ju om innerst inne. 


Så detta var la mina planer/mål för hösten och nästan år, men jag kommer säkert på ännu mera saker och om ni skulle vilja att jag gör någon typ av serie på min kanal om detta så kommentera det gärna här nedanför, eller om jag kanske ska ha en kategori här på bloggen där jag skriver om mina tankar, hur jag mår, hur det känns osv osv. 

Men vi hörs mer imorgon 💎

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229