Middag och nu är jag för mätt!

Hey babes! 

Nu har jag precis ätit middag och det blev pommes med kyckling kebab och mangoraja dressing + isvatten till, asså sååååå gott och asså ni vet inte hur länge jag har velat äta detta haha 😂

Nu sitter jag i soffan och kollar på en dokumentär och sen mår jag fortfarande lite illa men jag är totalt jävla övermätt också så ja, men så värt det 😊

Det är verkligen höst väder ute och det är grått och ser svinkallt ut men tur att jag slipper gå ut mer idag, men jag personligen älskar hösten så jag klagar inte.

Vill dock spela in videos med mitt stativ och asså jag älskar det, men det kommer upp en video på lördag klockan 09:00 och en på söndag samma tid och jag hoppas hoppas hoppas att ni tycker dom är bra.

Men min unboxing blev bara 5 minuter så därför lägger jag upp en video på söndag med, så denna veckan har det kommit upp typ 5 videos.

Jag la upp på måndag, tisdag, torsdag (bonusvideo), lördag och en nu på söndag (bonusvideo) och som ni vet så lägger jag upp videos måndag, tisdag och lördag egentligen.

Men jag är super nöjd över mig själv denna veckan och jag har tänkt på en grej, skulle ni tycka det skulle vara kul om jag bakade typ lite julgodis eller något under advent? - Asså typ lätta saker såklart för som ni vet är jag rätt osäker i köket så därför lagar jag oftast inte maten själv, även om jag vet att jag är kapabel till det.

Vill bara liksom typ göra något juligt i december till min kanal för det har jag liksom aldrig gjort på någon av mina kanaler som jag har haft, men ja det är iallafall något jag funderar på för jag tycker om att baka även om jag inte är jättebra.

Och jag kommer i såfall lägga upp recepten här också med bilder på hur det blir och allt sånt där, för jag vill försöka baka en gång i månaden till min kanal, för jag vet hur mycket ni uppskattar när jag gör mina Laga mat med Casey videos även om dom inte kommer upp så ofta.

Nej nu ska jag sluta babbla så vi hörs senare för nu är det dags att lyssna på Creepypodden 🌻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229