Middag och ännu en jobbig dag på jobbet!

Hejsan mina fina!

Idag har jag varit på jobbet men kan säga er att det var riktigt tufft idag och jag fick säga till en tjej på jobbet flera gånger att hon och hennes vänner fick lugna sig lite och personalen sa också till dom, men denna tjejen blir så jäkla sur men det är okej när hon och 2 till snackar men så fort en kille öppnar munnen så säger hon att han ska vara tyst.

Jag personligen tycker inte det är okej så jag sa att han får snacka lika mycket som hon och hennes vänner gör och hon blev såklart sur på mig och bara "sluta säga till mig" och sen när det hade varit så hela dagen så ville hon ringa chefen för att folk är elaka mot henne och såhär var det i skolan med och folk mobbade henne tydligen.

Och jag är glad att jag inte gick i samma skola som henne för jag hade fått spel men ja det ska vara så jäkla synd om henne och personalen försökte förklara att vi säger till henne för att det stör alla andra, och man kan gå ut och skratta och att vi alla tycker om henne såklart.

Sen hade jag ångest och jag kände hur jag höll på att få en ångestattack men jag klarade ändå av dagen men gick 14:45 istället och tog samma buss som igår, alltså 15:13 och när jag kom hem så var det för en gång skull lugnt här hemma och ingen som spelade hög musik och ingen som skrek och hade sig.

Så gick faktiskt och la mig i soffan och vilade mig och sen fixade pandan middag och det blev det kycklingburgare med pommes och asså det är så himla gott ju, men nu ska jag smälta maten och sen kanske gå ut och cykla och göra mina övningar för knät 😊

Vi hörs senare 🌸

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229