Middag - Äggröra!

Tjabba tjena hallå!

Nu ska jag sätta mig och äta lite äggröra och dricka lite pepsi max, så gott 👌🏻

Sen messar jag med Evve och lite med Lars och så ser jag på en dokumentär och bara myser i soffan.

Ikväll ska jag nog lägga mig klockan 22:00 som jag gjorde igår och så ska jag nog gå upp mellan 06:30-07:30, då jag faktiskt tyckte att det var riktigt skönt att för en gång skull vara riktigt utvilad redan halv 8.

Och ska jag se på Morden i midsomer så kommer jag bara kunna se 1 timma men just det avsnittet suger koröv, det är så tråkigt så det gör inget för lär inte kolla på den alls.

Går jag upp den tiden som jag gjorde idag så lär jag nog cykla på träningscykeln eller om jag till och med tar och cyklar till naturreservatet redan på morgonen.

Gör jag det så ska jag ta med mig mackor och kanske en flaska vatten och en burk pepsi max, asså fatta vad mysigt ändå att bara sitta där på en bänk alldeles ensam och lyssna på fåglarnas kvitter och så.

Så vi får la se hur morgonen ser ut och det är ju inte så himla långt att cykla förbi det så som jag gjorde sist, hela den rundan är 6,41 km och tar ca 28 minuter att cykla.

Och då räknar jag inte med att svänga ner mot naturreservatet utan bara att cykla förbi så att säga, men är det en bra morgon som det var idag så lär jag fixa mig mackor och en vattenflaska och sticka dit.

Dock så funderar jag på att i höst om det är en fin morgon så ska jag ta mig en promenad mot naturreservatet och fota och sådär, och så får vi la se om jag går hela vägen dit eller om jag bara tar och går halva vägen.

Och om jag gör detta så ska jag göra en vlogg på det för denna hösten så ska jag verkligen försöka att ta en massa fina höst bilder, och så ska jag se om jag kan hitta en gullig lite terrmos så kan jag ta med mig varm choklad och mackor och sådär.

Nej men nu ska jag äta upp maten och sådär så hörs vi senare 🌹

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
varför repeterar du dig själv 10000 gånger...sen säger du ''nu ska vi inte prata om det'' sen fortsätter du ändå haha
Rebecca
Rebecca,
Men och? Låt henne? 🤦🏽‍♀️ Har du problem så sluta läs hennes blogg? Du verkar ha stora problem.. 😕
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229