Måndag och jag mår awesome!

Hejsan mina fina!

Hur mår ni en måndag som denna? - Jag själv mår awesome faktiskt, men är lite trött bara men kommer piggna till när jag cyklar sen 🙂

Vet ni vad? - Skitsamma jag tänker dela med mig av hur mina planer ser ut och detta är något jag ska försöka hålla, för min egna skull iallafall.

Jag är en person som är jäävligt bra på att lägga upp planer som funkar i en vecka och sen tröttnar jag och slutar med det, men jag har insett hur mycket jag älskar att cykla både inne och ute.

Så jag ska cykla inne på min träningscykel minst 2 gånger om dagen då jag är ledig och 1 gång när jag jobbar, men jag har inga tider på när jag ska göra det.

Men jag har tänkt att när jag är ledig så ska jag cykla en gång efter lunch och sen en gång efter middagen och om jag känner för det så blir det en gång till vid 20 tiden, (men detta kanske jag inte gör varje dag utan minst 2 gånger om dagen när jag är ledig, och så gör jag en tredje gång om jag inte har något annat att göra och jag känner för att hitta på något).

Sen när jag jobbar så blir det efter middagen och sen kanske en gång till efter 20 tiden, men såhär ser det ut iallafall.

Men vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
men herregud, att jävlas och vara lite stökig när man växer upp är normalt, det är en del av att växa upp, de är väl ditt fel om du inte vågar säga ifrån, då tycker dem det är ännu roligare ju? så varför sitter du och klagar, som om du aldrig gjort något jobbigt när du var yngre, jag lovar att det funnits folk som tänkt ''ungjävel'' om DIG, så sjukt respektlöös är du. Det är en del av att växa upp, jag säger inte att man ska vara elak, men lite busig har alla vart. dem 10åriga killarna får dig att låta som en liten bäbis haha.
Casey
Casey,
Visste att du skulle skriva något sådan, jag får la klagar hur mycket jag vill menar, du klagar ju på mig jämt så tagga ner fär fan 😂 Jag VET att alla har vi varit busoga och skit när man var liten men jag får la berätta om det om jag vill, och du tycker att jag klagar men du klagar exakt LIKA Mycket på mig så vad är skillnaden Julia? nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229