Måndag och en kopp varm choklad!

Hejsan mina fina! 

Hur mår ni en dag som denna? - Jag själv mår faktiskt väldigt bra tack 😊

Igår bloggade jag inte så mycket då jag inte gjorde ett piss eller jo jag och min kontaktperson tog en cykeltur, och vi cyklade till havet och plockade snäckor, blommor, krabbskal/krabbklo, stenar och vass och det ska vi pyssla med.

Vi gör sånt typ på sommaren, våren, hösten och ibland på vintern och det är liksom min och hennes grej så att säga, men det är kul att få lite egentid med henne och sådär.

Det är svårt ibland att få det när 3 killar tar så himla mycket plats och vill synas och höras och sådär, och nej klagar inte utan personalen tycker så också att dom tar väldigt mycket plats och då kommer jag och PJ lite på efter stjälken.

Eftersom vi inte vill synas och höras alls lika mycket som dom 3 andra vill och måste, men nu sitter jag iallafall och dricker varm choklad och ser på en dokumentär och messar med Adde och Erik.

Vissa verkar tro att jag bara pratar med killar som är fake och så men Erik är lika verklig som Adde, Erik har jag nämligen gått i samma skola som när jag var 15 år.

Vi var till och med tillsammans så ja jag vet att han existerar så nu behöver inte folk hoppa på mig och säga att jag bara snackar med killar som är fake, vi snackade i telefonen väldigt mycket igår då han är Tyskland men han ska hem ikväll.

Han var på en festival där tydligen och sådär och sen innan vi skulle sova då ville han snacka videosamtal på Facebook.

Men nu ringde Lars så vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229