Måndag och en jobbig dag!

Hejj mina fina!

Hur mår ni en dag som denna? - Själv mår jag förjävligt men tänker inte gå in på varför, så var nere vid havet och bara sätt där och grät och kände en massa känslor.

Jag kände känslor som hopplöshet, att ingenting spelar någon roll, jag var arg, jag kände mig värdelös, jag tänkte att allt skulle vara bättre om jag inte fanns m.m.

Och sen när jag hade suttit där ett tag så kände jag mig så löjlig, kände mig som en stor bebis och att jag bara överreagerar hela tiden, att detta som har hänt inte är en big deal.

Men sanningen är att det är en big deal för mig, det är mig det drabbar ingen annan men imorgon kommer min kontaktperson och när hon fick reda på vad som hande hänt så blev hon jättearg.

Så hon kommer imorgon och då hoppas jag det kommer lösa sig men idag kände jag att jag hade behövt henne här, men det är tur att jag har mina vänner som stöttar mig.

Sen hade jag tänkte vlogga idag men detta blev för mycket så skiter i det men fick iallafall upp en video idag så det kändes bra, men vem vet kanske mår jag bättre imorgon och får ett ryck och spelar in en vlogg eller något.

Nu sitter jag i sängen och är helt utmattad så funderar på att kanske gå och lägga mig och bara sova, har gråtit hela morgonen/förmiddagen, så vi får la se.

Vad gör ni en dag som denna?

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
gråååt lite till din bebis
Rebecca
Rebecca,
Man är ingen bebis för att man gråter? Slår vad om att även du sitter där hemma och gråter ibland också? Eller du kanske är såpass känslokall?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229