Lunch: Fryspizza!

Tjabba!

Min kycklingfärs hann inte tina till lunchen så cyklade ner till ICA och köpte 2 fryspizzor, 2 paket kyckling grillkorv, skagenröra, korvbröd och potatissallad, så till lunch blev det en av pizzorna och sen till middag blir det korv med bröd.

Tog inte med mig kameran ner då det blåste storm ute men jag vloggar hemma istället så blev en liten mini mathaul och sådär.

Denna pizzan jag åt var faktiskt glutenfri och den var svingod faktiskt och vill ni veta var det var för pizza så var det denna:

Och den får helt klart 5 av 5 stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐, och sen nu snackar jag med Lars och ser på en dokumentär + dricker lite pepis max.

Sen idag messar jag med Adde också och han är så himla duktig som åkte in och jobbade idag även om ingen hade frågat honom, sen skulle han handla och träffa sin pappa.

Och så spelar jag lite på mobilen och tar det riktigt chill, det blir en hemma vlogg idag och så ska jag försöka vlogga mer ute på onsdag då jag ska dra till jobbet, så denna vloggen blir nog rätt tråkig men jaja.

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229