Lunch - 5 olika gryner och kycklingfärs med ärtor!

Hej mina fina vänner! 

Jag spelade in en Laga mat med Casey och sen efter det hängde jag upp tvätten och jag försökte äntligen testa dessa:
Som jag fick i mina The healty box som jag för övrigt har slutat prenumerera på, men jag vet inte alls vad jag tycker.

Asså just till kycklingfärs kanske dom inte passade men man kan ju ha det i sallader och sådär, men jag testade iallafall.

Det blev kanske 4 matlådor och sen har jag inte ätit upp det jag har på tallriken heller så ja, men det var la inte äckligt men tror bara det blev lite för torrt.

Skulle haft i lite mer creme fraiche tror jag så det blev lite mer såsigt men ja jag försöker ju testa lite nytt, så nu ska jag snart redigera videon också så den kommer upp imorgon.

Tror att jag ska lägga resten av maten i en matlåda så kanske jag kan äta det till middag sen också, min mage är inte van att äta det där så den bubblar och håller på men jag är lagom mätt nu så det kanske är bra mat ändå.

Menar blev typ mätt efter 4 tuggor eller något så ja men tror att jag behöver vänja mig lite vid det liksom eller krydda maten lite mer, men hade inte så mycket kryddor hemma.

Ska fixa receptet till er ändå tänkte jag men lovar att det kommer bli mer varierat nästa gång jag handlar haha, sen har jag messat med Adde och Kristina 😊

Vad gör ni en dag som denna?

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Paulinasjoberg
Paulinasjoberg,
Men gud vad gott! Hoppas din dag blir Bäst vännen! 😍😍nouw.com/paulinasjoberg
Casey
Casey,
Det var sådär men tror jag får vänja mig lite vid det eller kanske göra maten mer såsig haha, för nu har det rätt torrt 😊 Detsamma vännen ❤️❤️nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229