Lördag och trött som ett as!

Tjena mina älsklingar!

​Hur mår ni en lördag som denna?​ - Jag själv mår bra men är trött men så blir jag jämt om jag umgås med någon och sådär eller om man är på äventyr så som jag och Adde var igår, och det är verkligen värt att vara trött och seg i 1 vecka bara för att umgås med honom. 

Men blir sån här om jag tex är hos mamma eller är med personalen så det är verkligen ingenting emot honom så att säga, men nu dricker jag iallafall te och lyssnar på musik och väntar på att Adde och Evve ska vakna men messar iallafall med Lars. 

Idag blir det nog att träffa Adde och kanske dra till naturreservatet igen och stanna lite längre, för det var verkligen super mysigt där, hade nästan kunnat cykla dit ensam en dag bara för att göra en video på det så att ni kan få se hur det ser ut. 

Jag kan säkert göra videos när Adde är med men känns bara konstigt då jag är så van att vara ensam när jag vloggar men ja kanske kan dra dit på måndag, för denna veckan hade jag tänkt att inte göra videos alls och det är inte för att det har hänt något eller att jag mår dåligt utan förra veckan la jag upp nästa varje dag så ja. 

Och mitt knä gör inte ont idag heller så det känns ju awesome men hade vi gått det igår så hade jag inte kunnat gå dit idag, så känns awesome att vi cyklade + att det går snabbare och som jag sa igår så känns det kul att jag kunde visa Adde nya vägar som han inte hade cyklat. 

Nej men vi hörs senare för nu ska jag dricka te och bara chilla 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229