Lördag och mår rätt okej!

Hejsan mina fina!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag mår rätt okej idag faktiskt så det känns ju bra, och sen gick jag upp för kanske 30 minuter sen eller något.

Det är riktigt fint väder idag men det blåser lite men ska ändå försöka ta mig en promenad idag och kanske fota lite eller om jag spelar in en Promenad med Casey, men vi får la se vad jag känner för under dagen.

Sen nu sitter jag med en kopp te i soffan och ser på tv och bara tar det chill och så har jag skrivit lite med min vän @rebeccasphotography och hon berättade en sak som hon och hennes kompis gjorde, asså fattar inte hur dom vågar haha 😂

Idag har jag inga direkta planer mer än att kanske spela in 2 videos och då blir det en Promenad med Casey och sen en Laga mat med Casey men dessa två kommer i så fall upp nästa vecka, menar eftersom det är så himla fint väder idag så borde jag ju ta mig en promenad iallafall men behöver ju inte gå jättelångt om jag inte vill såklart.

Ikväll ska jag bara se på Morden i midsomer klockan 20:00 och sen redigera lite videos till nästa vecka om jag nu filmar någon idag, men det är planen iallafall, har ni några planer för idag?

Vi hörs senare 🍀

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229