Tjabba tjena hallå mina fina godisbitar!

Jag la mig och vilade lite vid 10 tiden och sen gick jag la upp kvart i 11 och nu messade jag jobbet och berättade att jag inte mår så bra idag, att jag har huvudvärk och ångest men att jag kommer in ändå.

Och då skrev dom "hej, tack men då vet vi hur du mår och vi blir superglada att du ändå kommer in, kram!", så känns så skönt att jag verkligen kan berätta saker för dom och att dom förstår.

Så nu messar jag med Adde och Lars och så väntar jag mest på att tiden ska gå så att jag kan gå till bussen, men snart är det helg igen och då ska jag verkligen vila upp mig på riktigt och sova ut.

Jag och en personal snackade igår när jag kom hem om jobbet och hur det kändes att dom ska stänga ner verksamheten, och jag sa att det var lungt.

Så vi får la se vad som händer eftersom cheferna inte vet vart dom ska placera någon av oss, men tror att jag ändå inte vill jobba i Kungsbacka men det är något jag kommer prata med min arbetskonsulet om.

Men lär jobba kvar tills den sista april för att jag ändå känner att jag trivs bra där, och när jag vet mer om vad som händer så kommer jag berätta det till er.

Nej men vi hörs senare för ska dricka vatten och så försvinner säkert huvudvärken, ha en underbar dag i solen eller ja vi har sol och 17 grader iallafall 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229