Ledsen, ledsen och åter ledsen?!

Hejsan! 

Jaha, så nu sitter jag här i soffan och bara gråter och jag vet inte varför eller asså det är la min hjärna som det är fel på.

Känns som att jag inte har någon, jag förlorar bara alla som jag någonsin har brytt mig om, och när jag känner att dom försvinner mer och mer så raderar jag dom bara sådär för jag har ju redan förlorat dom liksom.

Jag har ingenting att säga någon längre och konversationerna dör bara ut och jag har ingenting att säga och ingen har något att säga till mig heller, jag är den mest tråkigaste människan på planeten och det vet jag om.

Och jag vet inte vad jag ska göra så att stänga av mobilen i 1 vecka kanske är det bästa jag kan göra och inte bara för min skull utan för allas skull, ingen skulle sakna mig iallafall, tror ingen skulle märka om jag var borta så vad spelar det för roll.

Jag trodde verkligen att jag hade kommit upp från min depression men tydligen inte för allt jag gör är att gråta, men är jag bland människor så anstränger jag mig till det yttersta för att inte bryta ihop och det funkar faktiskt, men så fort jag är för mig själv och jag vet att ingen kan se mig så bryter jag ihop.

Jag känner mig som ensammast i världen men jag vet att jag aldrig är ensam helt menar, jag kan bara öppna min dörr och prata med personalen eller så, men det spelar ingen roll ändå för jag känner mig ensam.

Känns som att jag inte passar in någonstans och jag känner mig inte hemma här, känns som att jag är en besvikelse och att jag inte är bra på någonting.

Och sen har jag låtit mitt ex fucka upp mina känslor men idag sa jag att jag inte kan prata med honom mer så jag har raderat hans nummer, jag behöver inte gå in på varför och på vilket sätt han fuckar med mina känslor.

Jag tror att jag kommer må mycket bättre utan honom i mitt liv, han är en bra kille egentligen men ja det kvittar faktiskt för det funkar inte men jag vet att han vill vara min vän och att vi ska kunna snacka om allt.

Jag känner mig bara värdelös, otillräcklig, oälskad, fet, ful, ointressant, inte bra på någonting, att jag är en besvikelse, att jag inte kan någonting, att folk kanske skulle ha det bättre utan mig m.m.

Ja men jag känner en massa saker och jag gråter jämt men jag tror att denna veckan då jag ska ha mobilen avstängd så kommer jag kunna jobba med mitt psyke mer, och att det kanske kommer vara svin bra för mig att bara få vara helt för mig själv liksom.

Men ja och då ska jag verkligen ta hand om mig själv och verkligen försöka hitta tillbaka till mig själv igen, men kommer försöka göra videos och blogga så mycket jag kan.

Tror det kommer bli as bra för mig att göra detta men nu är min video klar så ska förtidsinställa den till imorgon 🍄

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229