Kollat på Criminal Minds!

Tjabba tjena hallåå!

Idag har jag bara kollat på Criminal Minds och messat med Adde och lite med Evve, sen nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på.

Dricker iallafall te med smak av Havtorn & Mango och det är så himla gott, sen har det regnat lite och så har jag försökt ställa min väckarklockan (inte mobilen utan den andra jag har), då jag vet att laddar jag mobilen under natten så ringer inte klockan.

Så jag tänkte att jag ska testa att ha den andra klockan och se om den ringer, för imorgon ska jag testa en ny rutin fram tills att jobbet börjar.

Sen idag bestälde jag lite mat så det får jag hem imorgon + en massa läsk, chips och popcorn, och innan någon hoppas på mig så köpte jag chips och det till min födelsedag nästa vecka.

Jag fyller ju på onsdag så denna veckan tänkte jag inte lägga upp några videos på youtube utan drar igång med det på måndag igen, ska försöka vlogga i helgen och göra någon form av helgvlogg.

Nu tänkte jag la sätta mig i sängen igen med datorn och kolla på Criminal Minds och värmat lite mat från lunchen, hoppas ni har en bra dag för det har jag.

Vi hörs 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229