Tjabba tjena hallå!

Jag har verkligen försökt att sova men jag kan inte och jag vet att jag kommer vara död när jag ska upp halv 7.

Och jag vet att jag inte behöver gå upp så tidigt men vill hinna cykla, duscha, dricka te och hinna piggna till innan jag åker in till Kungsbacka.

Satt live på youtube i 2 timmar och 40 minuter typ och det var kul men ja en viss person kom in och snackade en massa skit, men jag hade kul ändå och jag tänker inte låta den människan få mig att må dåligt liksom.

Så jag satt mest och skrattade och snackade med alla som var inne och så satt Dvärgen i telefonen med mig och alla tyckte det var så himla kul, men jag vet att jag verkligen måste lägga mig snart.

Messar med Adde och han får mig att känna mig trygg och jag vet att han alltid finns här för mig, han är den bästa killen man kan ha i sitt liv.

Jag är så sjukt taggad för att träffa Dvärgen idag men samtidigt så kan jag inte sova pga en grej, kan inte prata om det utan det räcker med att Adde vet vad det är.

Vi hörs senare för nu ska jag bädda rent i sängen och se om jag kan somna snabbare men orkar egentligen inte bädda rent, så ska försöka somna utan det men går det inte så får jag la bädda rent iallafall.

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
,
Håller med dej !🙈🌸💞nouw.com/maddesdagbok_foton
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229