Jag mår inte så bra!

Hejsan mina fina! 

Nu sitter jag här i soffan och känner en massa saker samtidigt så känner jag ingenting, allt jag gör är att gråta och jag kan inte prata med någon om det.

Jag vet att jag har Rebecca och Adde men hur ska jag kunna förklara något när jag knappt vet själv, allt jag vet är att jag gråter hela tiden, varje dag och att jag inte mår bra.

Jag vet att jag är nere i en depression och har varit det till och från sen maj detta året, men jag vet ju att det kommer och går precis som vanligt men jag är så less på att gråta varje dag och känna mig värdelös, att mina vänner hatar mig, att dom inte tycker att jag är rolig och att dom kommer lämna mig och så vidare.

Jag är less på att ha känslor för någon jag aldrig kommer att få och jag vet att jag borde släppa taget men jag kan inte, han är den första som jag har känt såhär för och jag vet bara inte om jag är redo att släppa taget.

Asså vissa dagar kan jag hantera mina känslor men den senaste tiden så har jag tänkt på honom extremt mycket, och det gör ont och jag är jättebra på att övertänka och överanalysera saker och det gör jag hela tiden.

Jag känner mig värdelös, oälskad, ensam, övergiven, bortglömd, känns som att ingen kommer kunna älska någon som mig, att om jag bara blir smal så kommer jag bli älskad av någon eller iallafall accepterad. Jag tänker en massa saker men mest av allt så saknar jag att skada mig själv men jag kan inte, jag har lovat Adde att prata med honom istället men hur ska jag kunna göra det när jag hela tiden känner mig ivägen.

Menar, han får läsa mina biblar som jag skriver nästan varje dag och jag bara vet att en dag kommer han tröttna på mig, och jag vet inte vad jag ska säga längre och hur ska jag kunna förklara hur jag mrå när jag knappt vet själv.

Allt jag vill är att någon ska tycka om mig men hur ska någon kunna göra det när jag inte tycker om mig själv, jag vet att jag inte kan göra mer än mitt bästa men jag orkar inte mer.

Känns som att jag aldrig kommer att må bra igen, det finns en massa jag vill säga men vissa tankar borde jag hålla för mig själv.

Vi hörs senare för nu ska jag bara ligga här i soffan och gråta som vanligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229