Jag ber så heeemskt mycket om ursäkt!

Hejsan! 

Får la börja med att be om ursäkt för att jag "orkade" ta mig till affären och inte till jobbet, fick denna kommentaren:
Vill börja med att säga att jag inte blir ledsen eller något av denna kommentaren, utan jag lägger upp den här då jag ska förklara lite grejer.

Att cykla ner till affären var riktigt jobbigt, jag var yr, mådde illa och kände mig svimfärdig men tänkte att om jag gick ut så kanske det skulle bli bättre, men det blev det inte.

Sen att jag borde ha respekt? - Ursäkta mig men vem av oss borde ha respekt egentligen?

Det är DU som blev trigga av att jag tog mig till affären för att köpa en liten läsk och chips, och sen har du mage att säga att jag borde ha respekt, asså lilla vännen väx upp.

Är sååå jävla van att få skit så fort jag köper läsk eller chips men om jag cyklar varje dag över 1 mil då är inte det bra nog, men så fort jag köper något onyttigt då jävla asså då är det som att det är jordens undergång.

Jag gör inte detta inlägget för att sprida hat eller att folk ska tycka synd om mig utan denna kommentaren är ingenting, jag har fått värre liksom.

Utan jag vill bara att folk som skriver hat och sen säger att jag borde ha respekt när det egentligen är den som skriver hat som borde ha respekt, asså wtf liksom.

Detta är sista gången jag kommer svara på kommentarer som dessa för jag vet att inget jag gör är bra nog ändå och det har varit så under hela min uppväxt också, så jag har faktiskt slutat försöka.

Jag kan inte göra mer än mitt bästa men om det är någon som bör visa respekt så är det du som skriver hat som borde visa respekt, men tack för mig 🌺

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229