Jag är trött som fan!

Hej mina fina! 

Jag cyklade till havet och fotade lite, och sen när jag kom hem så fixade jag mig en kopp varm choklad, och satte mig ute på altanen med en filt och bara lyssnade på Creepypodden 😊

Nu har jag borstat tänderna och ska snart bädda ner mig i sängen och kolla påMorden i midsomer och snapa med Elias, asså har sådan ångest för tisdag.

Antingen har jag ett jävla hål som måste borras eller så är mitt tandkött inflammerat, gör ont att borsta tänderna men har haft så innan och då har det aldrig varit ett hål.

Men ska ju till min tandhygienist på tisdag och det är just när jag borstar tänderna och kommer åt tandköttet, men ja har jag ett hål som måste lagas så får jag ta den skiten på tisdag.

Jag brukar faktiskt köra utan bedövning dom gångerna jag har behövt laga ett hål för det går snabbare då, då man inte behöver vänta på att bedövningen ska verka.

Men ja jag kommer berätta hur det har gått när jag kommer hem och jag ska dit klockan 13:30 på tisdag, och sen på lördag den 2/11 så ska jag umgås med min kontaktperson men vi har inte bestämt vad vi ska hitta på men då är hon min hela dagen.

Så sitter och funderar på vad vi kan hitta på, dock så ska vi pyssla någon dag så det kanske vi kan göra den lördagen och så kanske jag kan poppa popcorn och sådär till oss, för vi får typ aldrig någon egentid.

Hur har eran dag varit? - Min dag har varit riktigt bra faktiskt, har ju fotat och fixat lite videos och sådär.

Men vi hörs senare 🌺

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229