Idag ringde Dvärgen och väckte mig!

Hejsan mina vackra!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag själv mår bra tack 🙃

Jag vaknade av att Dvärgen ringde mig för en stund sen och hon ville bara berätta att på måndag skulle dom till kungsmässan så då ska vi träffas, asså är så spänd och jag är så glad att jag äntligen ska få träffa henne.

Men nu är jag vaken iallafall och tänkte cykla på träningscykeln eller om jag tar en promenad, dock så är det jobbigare för mig att promenera pga muskelbristningen (det är inte helt bra ännu) men jag vet att det kan vara bra att gå också.

Och att gå ner till havet lär ta mig en stund i sådana fall men det kommer vara värt det men lär ha svin ont på vägen hem, men får jag bara vila mig sen i 10 minuter så blir det bra.

Ska bara byta om och sen gå den där promenad och så kan jag spela in om jag har batteri i någon kamera, men det märker vi annars så filmar jag med mobilen.

Har bestämt mig att inte köpa chips denna helgen utan jag ska bara dricka pepsi max, jag får rätt ont i magen egentligen av chips, så har bestämt mig för att skippa det i helgen.

Lär ju liksom fika med Dvärgen på måndag så då kan jag skippa chips denna helgen, har två klubbor kvar från förra veckan så det kan jag äta om jag inte tar med mig dom på måndag och ger till Dvärgen.

Vad gör ni en dag som denna? - Jag ska försöka ta mig en promenad till havet och sen cykla ikväll på träningscykeln, måste träna knät med att gå en massa eftersom jag ska träffa min kompis på måndag.

Nej men vi hörs senare, ska göra mig en kopp te, borsta tänderna, klä på mig andra kläder och sen gå ut på en promenad 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229