Idag blir det bara en chilldag!

Hallojsan mina fina! 

Jag har ätit lunch och det blev nudlar och falukorv, och nu sitter jag i soffan och äter lite chips och ser på Scooby Doo 😊

Idag orkar jag inte göra något så ska lägga mig tidigt idag och sen har jag ingen att prata med heller, och det gör mig ingenting egentligen för det är skönt att känna att man inte måste snacka med människor exakt hela tiden.

Utan idag ska jag faktiskt vara för mig själv och äta lite chips, gå ut och cykla och kanske fota lite och sen imorgon ska jag nog göra ännu en vecka utan telefonen och sociala medier.

Och sen tänkte jag att jag tar en veckas paus från youtube också för helt ärligt så har jag inga idéer till videos eller någonting, så det bästa är att bara ta en paus från allt och alla.

Sen kanske jag kan komma på andra videos till veckan efter eller sådär, och sen cykla en massa och kanske börja ta lite promenader om vädret tillåter + gå till jobbet nästa vecka och bara vara för mig själv.

Kan lova er att den veckan jag hade stängt av min mobil så mådde jag som bäst, så jag ska göra om det nu på måndag då jag känner att jag har mått riktigt dåligt den senaste tiden och måste hitta tillbaka till mig själv igen.

Nu ska jag se klart på Scooby, äta chips och sen gå ut och cykla eller om jag tar en promenad denna gången men det märker vi 😊

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229