Hemma igen och mår inte så bra!

Hej mina fina! 

Jag gick från jobbet klockan 14:50 och tog bussen som gick 15:13 och så när jag kom hem så värmde jag en matlåda, och det blev samma mat som lunchen helt enkelt.

När jag satt på bussen så kände jag att jag började må illa men jag blev nog kanske lite åksjuk, för det blir jag ibland när jag åker buss.

Så nu har jag iallafall ätit så nu vilar jag bara och ska sen vid halv 6 tiden cykla ner till lolipop och hämta ut mitt stativ som kom idag, men kommer spela in min unboxing video när jag vaknar imorgon.

Och hinner jag så redigerar jag videon och förtidsinställer den innan jag drar till jobbet imorgon eller så redigerar jag den när jag kommer hem, den ska ändå inte upp förrän på lördag så det är ingen bråttska.

Sen skriver jag med Andreas och väntar på att jag kan ringa Lars men det blir la lite efter 17 tiden då hans pappa åker till jobbet, men det är inte så långt kvar.

Idag är det verkligen varmt ute och jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon och att jag inte håller på att bli sjuk, och sen vid 21 tiden så ska jag och min kontaktperson ha en liten dejt.

Nej men nu ska jag bara se på tv en stund och sen ringa Lars när hans pappa åker, en personal och 2 till är ute och cyklar så kan ändå inte ta cykeln nu då personalen har den haha.

Men jag har faktiskt kollat på en egen cykel som jag faktiskt vill köpa men ska spara pengar till det, så jag kan köpa den till våren nästa år.

Vi hörs senare, hoppas ni har haft en lika bra dag som jag med sol och värme 🌺

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229