Hemma igen från en cykeltur!

Hej mina vackra!

Idag gick jag ut och cyklade igen och jag brukar ju sätta på min app som mäter hur många kilometer jag cyklar, men idag tänkte jag inte på det då jag snackade med Lars när jag var ute.

Jag tänkte cykla förbi naturreservatet och den rundan jag brukar cykla är på 6,41 km, men nu cyklade jag först ner till ett ställe dom heter Gårda brygga och sen cyklade jag förbi naturreservatet.

Men istället för att cykla åt vänster så cyklade jag rakt fram och sen cyklade jag ner till en båthamn som jag och min kontaktperson var vid för kanske 5 år sedan, sen fortsätte jag bara på raksträckan tills jag kom hem.

Så tror det blev minst 8 km men oavsett så är jag nöjd och sen när jag kom hem så duschade jag och nu sitter jag i soffan, vad gör ni?

Kanske inte dom bästa bilderna men tog dom med mobilen då jag inte tog med mig någon av mina kameror, men lär cykla den rundan fler gånger.

Är det härligt väder imorgon så kanske jag cyklar den rundan igen men den är jobbig då jag inte har någon kondis, men den är sjukt skön ändå.

Vem vet, är det bra väder i helgen så kanske jag kan fråga Adde om han skulle vilja cykla den rundan med mig, hade varit så kul och så kan vi cykla ner till naturreservatet också.

Känner mig mer trygg när han är med än om jag skulle cykla ner dit ensam, men ja jag är ändå nöjd som cyklade denna rundan 🙂

Vi hörs senare för nu ska jag se på tv 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229