Tjabba mina fina!

Nu är jag hemma igen och jag hade så sjukt mysigt på stranden med Adde men vi såg något as weird ute på havet, ett rött sken som lös i typ 10 minuter och sen slocknade och så höll det på så.

Sen såg vi en annan sak uppe i himlen som inte var ett flygplan för det blinkade inte och det lät inget men den rörde på sig, och det var ingen stjärna heller, as weird var det.

Och sen cyklade vi hem till mig och sen cyklade han till jobbet och nu sitter jag här och gråter för att jag är orolig, jag vet att Adde väljer själv att cykla in istället för att ta bussen men blir orolig då jag tycker om honom så sjukt mycket.

Och jag tänker alltid det värsta men jag är ju säker på att allt kommer gå bra men ändå, är ändå orolig för att det kanske kommer hända något, jag vill hålla mig vaken tills han kommer in till Kungsbacka men kommer aldrig kunna det.

Är inte van att dygna längre men hur ska jag kunna sova när jag oroar mig och ja jag kanske är världens töntigaste som oroar mig men jag älskar denna killen så det är sjukt.

Men nu ska jag bubbla lite vatten och sen kolla på tv och sen försöka sova, vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229