Hemma från jobbet!

Tjabba tjena hallå!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag mår faktiskt bra 🙂

Idag är jag hemma från jobbet då det hände en grej igår som jag inte tänker ta upp här för det kommer lösa sig på måndag.

Jag ville vara hemma idag för att få löst detta så nu är allt bra igen och jag har kommit till den punkten att jag varken är ledsen, arg eller irriterad, jag känner ingenting på riktigt.

Men pga det som hände igår så kände jag att jag inte ville göra videos alls denna veckan, sen var jag och hämtade ut mitt paket.

Som jag egentligen brukar göra videos på men kände inte för det så tar denna helgen till att bara ta hand om mig själv göra det jag tycker är kul och koppla bort både bloggen och youtube.

Så kommer inte blogga i helgen alls men jag mår som sagt bra nu, all ångest jag kände igår är borta, jag har en underbar personal och sköterska som finns vid min sida, som försöker göra det bästa möjliga för mig.

Och det är jag tacksam över men känner att jag behöver denna helgen till att bara vara för mig själv och kolla på film/serier och bara mysa med chips och pepsi max.

Hoppas ni får en umderbar helg så hörs vi mer på måndag, ta hand om er och behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia ,
11 dagar?! Herregud. Det märks att du aldrig haft ett riktigt jobb, bara jag är sjuk i 2 dagar från jobbet får jag panik, eller bara jag råkar komma 15 min sent får jag panik. Det är ganska otacksamt att FÅ ett jobb utan att behöva göra något
. Vi andra skriver Cv, och personligt brev, vi går på en jobbintervju. Medan du fick välja vad du skulle göra, och dit orkar du inte ens gå för att "du mår dåligt" well. Min mormor dog nyss, och min pappa har hjärtproblem, men... Det är ingen ursäkt för jag måste ju jobba för att kunna leva och göra saker, o betala hyra. Och jag är 22. Du är snart 30...ocj ber folk laga mat åt dig.. Herregud
Ett Namn
Ett Namn,
Arbetsmoral och respekt för arbetsplatsen är kanske inte något man kan lära sig, men det är något man bör försöka ha. Hög frånvaro (ett par gånger i månaden vid heltidsveckor kan räknas som hög frånvaro beroende på yrke). Jag förstår att det stället du är på nu är en övningsplats, ett steg ut på den "riktiga" arbetsmarknaden, mne om du inte ens respekterar den arbetsplatsen, vad är chansen att du kommer respektera en riktig? Jag hoppas du lär dig jonglera dina känslor och ansvar, precis som alla andra måste. Det är inte lätt - men det går med rätt verktyg (KBT-terapi skulle troligtvis vara jättegynnsamt för dig)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229