Hemma efter en dag på jobbet!

Hejj mina vackra!

Jag har varit hemma sen 16:20 typ och jag har bara snackat med Lars, sen vloggar jag och sen åt jag lite middag och den blev lax med potatis och fisksås, så gott haha 😂

Idag klockan 19:00 så börjar en träningsmatch mellan Frölunda och HV71 på Cmore och jag ska kolla på den på datorn och så ska jag poppa mig popcorn och dricka pepsi max, frågade till och med om Adde ville komma hit och kolla.

Men han kollar inte sådan skit match men jag hoppas att han vill komma hit när hockeyn drar igång på riktigt och det är match någon helg med hans lag, för hade varit kul att kolla tillsammans faktiskt och nej jag är inte så insatt i det men att kolla med honom är alltid kul.

Idag vill jag mest slö kolla då inget annat går på tvn men sen idag ska jag försöka lägga mig senast klockan 22:00 men om jag känner mig själv rätt så blir det typ mellan 01:00-02:30 men jag tar mig ändå till jobbet oavsett när jag somnar, även om jag typ är halvt död bara haha 😂

Gillar ni hockey? Isåfall vilket lag hejar ni på? - Jag hejar inte på något lag alls men min pappas frus dotters man spelade hockey och han har spelat i Borås HC, Frölunda HC, Arizona Sundogs, Herning Blue Fox, Malmö Redhawks, Iserlohn Roosters, Luleå HF, Timrå IK och IF Troja-Ljungby, hans moderklubb var Trollhättan HC.

Så när jag var yngre kollade vi på många av hans matcher när han tex spelade i Frölunda och Luleå så det var riktigt kul faktiskt, men ja nu är han tränare tror jag men har ingen kontakt med varken min pappa, hans fru eller hennes dotter så har ingen koll längre.

Dock är det inga människor jag saknar utan dom valde att inte ha mig i sina liv så varför ska jag deppa för det, jag vet att ingen av dom bryr sig om mig och jag bryr mig inte om dom heller, jag visste att jag inte skulle tillhöra familjen så fort jag kunde ta hand om ekonomi själv.

Har dock varit ledsen då min pappa slutade prata med mig helt och han krossade mitt hjärta innan en annan dude skulle kunna göra det, han var den jag såg upp till men han gjorde sitt val och det får han stå för, den som jag ser upp till idag är Adde.

Han är verkligen en bra kille och huvudsaken är att jag har honom för honom ser jag som familj och att umgås med honom är verkligen det bästa jag vet, han gör mig så himla glad och han får mig att glömma allt som gör mig ledsen, han är anledningen till att jag lever idag.

Men nu ska jag bara vänta på att matchen ska börja och sen fixa popcorn och läsk, bädda ner mig i sängen och bara vara, och jag är så glad att jag kunde träffa Adde idag och det gjorde min dag 1000 gånger bättre haha, och det hoppas jag att han vet 😊

Vi hörs senare 🌸

Gillar

Kommentarer

Paulinasjoberg
Paulinasjoberg,
Fina vän 💞💞💗nouw.com/paulinasjoberg
Casey
Casey,
Ska du säga 💕❤❤nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229