Hemkommen från en cykeltur + Ska tvätta idag!

Hejsan! 

Hur mår ni en måndag som denna? - Jag mår själv bara bra tack 😊

Idag ringde Kristina och väckte mig och vi snackade en stund och sen skulle hon gå till sin lektion, sen messade jag med Adde och jag sa att jag funderade på att cykla och han som är så jäkla klok bara "vännen sluta fundera och bara gör det" eller nåt sådant sa han.

Och grejen är att han hade rätt jag funderar alldeles för mycket och jag måste lägga av med det haha, så tack vare honom så tog jag mig en cykeltur, och det blåser typ storm ute så det var trögt att cykla men blev iallafall 6,14 km.

Det är bättre än ingenting kan jag tycka så nu är jag hemma och ska messa med Adde och Kristina, sen idag ska jag tvätta också så det ska bli skönt.

Idag ska jag spela in en Laga mat med Casey tror jag men det blir bara kyckingfärs och ris idag då jag inte har något annat hemma, men det är gott det med.

Men idag ska jag sätta mig ner och göra en handlingslista till nästa gång jag handlar och det blir ju typ den 24:e eller så, och denna gången ska jag handla "nyttig" mat.

Så om ni har något tips på maträtter som ni tycker om och det kan vara allt så kommentera det för annars lär jag köpa samma som jag alltid gör, och det vill jag inte utan jag vill variera mig lite och testa på lite nytt.

Nej men nu ska jag hälla upp ett stort glas bubbelvatten och glo på min serie så vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Sweppes
Sweppes,
Najs, ska du fira dina cykelturer med pizza varje gång? Varför inte köpa lite mera chips och läsk, för du har ju cyklat, eller hur xD
Casey
Casey,
Det kanske jag ska vem vet 😊 Tur att det är mitt liv och inte ditt 😊 Kram ❤️😊nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229