Har fått träffa Adde en stund!

Hejsan mina fina! 

Jag gick ut och cyklade och när jag kom hem så såg jag att Adde hade skrivit, jag visste att han var vid campingen och jag kunde ha messat honom tidigare och frågat om vi kunde ses men trodde att han ville vara själv.

Men han messade mig när jag kom hem och frågade om jag ville ses en stund och det ville jag såklart, så jag cyklade och mötte honom typ vid havet och så stod vi och snackade lite och sen cyklade vi en sväng och sen hem till mig.

Sen drog han hem för han ska både spela och kanske se på hockey som börjar kvart över 3 och det är Linköping - Rögle BK, så vi får se hur det går för Linköping i denna matchen men jag hoppas att Linköping vinner denna gången.

Nu sitter jag iallafall i soffan med täcke och en massa kuddar och ser på en dokumentär, vad gör ni?

Dessa foton tog jag när jag kom hem efter första turen och dom kanske inte är dom bästa eller finaste, men jag försökte iallafall.

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Ett Namn
Ett Namn,
Jag läste en artikel i Aftonbladet, och tänkte på dig. Visst har du också aktivitetsersättning? Du fyller ju visserligen inte 30 än på ett tag, men har du funderat på hur du ska lösa din situation då när din aktivitetsersättning går ur? Artikeln jag läste hittar du här: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VbkdA4/i-en-annan-del-av-kopingdeltagare-tvingas-soka-jobb-pa-arbetsformed
Casey
Casey,
Hej förlåt för att jag inte har svarat men har inte kunnat du sidan har haft lite problem. Jag och min kontakt på FK har snackat om det så nu sökte jag aktivitetsersättning för 2 år så nästa gång jag söker är året då jag fyller 30 år, och då ska man söka något som heter sjukersättning eller något sådant. Men det kommer hon hjälpa mig med så det löser sig 😊 Kram ❤️nouw.com/casey
Ett Namn
Ett Namn,
Jag vet att det heter sjukersättning då, men problemet är ju att kriterierna att få sjukersättning är annorlunda jämfört med aktivitetsersättning. Risken finns att de kommer tvinga ut dig i arbete för att du ändå ses som arbetsför (eftersom du ändå jobbar några dagar i veckan) och även om du och din läkare inte anser att du är arbetsför så kan FK neka sjukersättning. FK kan köra över vem som helst - speciellt när man inte har rätt till aktivitetsersättning längre.
Casey
Casey,
Ok men det beror på vad man får för hjälp och man kan inte säga si eller så men hon kommer att hjälpa mig och det vet jag. Allt kommer lösa sig, inget jag går och tänker på nu iallafall. nouw.com/casey
Tjejensparadox
Tjejensparadox,
Bra promenad ändå!!nouw.com/tjejensparadox
Casey
Casey,
Ja verkligen 😊nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229