Haft myskväll med min kontaktperson!

Heeej mina vackra! 

Nu har jag haft en mysdejt med min kontaktperson och vi åt kex, ost, skinka, sylt, päron och vindruvor, så gott 👍

Sen snackade vi om allt och ingenting och vi snackade om bloggar och så, så berättade jag om Lina aka Julia om när hon hörde av sig till mig och jag ringde upp henne och hon berättade att det var hon som skrev hat till mig och låtsades heta Julia.

Och ja vi snackade om allt och hur jag kände när jag snackade med Lina och sådär, och att det hade kommit till den punkten att jag inte brydde mig om vad hon sa, att jag hade blivit så van att det inte gjorde ont längre.

Vi snackade om allt och ingenting som tex om hur jag känner inför att mitt jobb ska stänga i slutat av april 2020, men då sa jag "varför ska jag gå runt och oroa mig för det nu, allt löser sig. Livet är sånt, ibland stänger ens jobb och då får man bara hitta något nytt när det är dags", och det tyckte hon var bra tänk och sådär.

Men nu skulle hon gå och lägga sig och jag sitter inne hos mig och ser på Unge kommissarie Morse och bloggar, sa jag det förut men jag spelade in min Unboxing video idag + redigerade och förtidsinställerde den tills imorgon.

Så nu ska jag lyssna på ett avsnitt till av Creepypodden och sen senaste 00:00 så ska jag lägga mig, så vi hörs senare 🌻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229