Tja!

Idag åkte jag ju till Kungsbacka och träffade Dvärgen och vi gick runt där och hade jättekul och jag shoppade än del + att vi käkade på Donken, bilder kommer upp imorgon + att jag spelade in en haul video när jag kom hem.

När vi fick reda på att hennes morsters flickvän skulle komma och hämta henne klockan 15:45 så fick vi panik och jag var nära på att börja gråta flera gånger, hatar att ha seperations ångest.

Men dock kom dom och hämtade henne lite efter 16 tiden och då kramades vi typ 3 gånger och jag vill inte släppa henne, ville bara kidnappa ungjäveln haha 😂

När jag kom hem och hade ätit så bröt jag ihop 1. jag är trött som ett jävla as och 2. för att jag har seprations ångest och tycker att det är svin jobbigt att säga hejdå, iallafall om jag vet att jag inte kommer få träffa personen på väldigt länge.

Men bestämde mig för att cykla ner till havet en stund än att sitta hemma i soffan och gråta, men hon kommer ringa så fort hon har ätit och sen får vi se om jag orkar redigera videon, men just nu är jag jättetrött.

Ska gå live idag klockan 20:30 om jag inte däckar och imorgon åker hon hem till sin mamma igen, asså vill bara få träffa henne igen.

Men hon ska kolla med sin mamma om hon kan sova över hos mig en helg under höstlovet så vi får lite mer tid tillsammans, men jag hade en jätterolig dag och jag är så himla glad att jag fick träffa henne.

Nu sitter jag i soffan och ska kanske fixa mig en kopp te och ladda mobilen innan den dör, hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229