Det går inte så jättebra med att sluta med socker!

Hejsan! 

Nu tänkte jag faktiskt vara personlig och prata med er och jag vet att vissa säkert kommer gotta sig i detta, och säga elaka saker men skitsamma.

Jag är en ärlig person och jag erkänner mina fel och brister och jag vill vara ärlig mot er och mot mig själv, och jag vill visa folk att det är okej att "misslyckas".

Och jag misslyckas jämt men vet ni vad? - Det är okej och jag försöker hitta strategier som funka för mig och det tar tid och det är OKEJ!

Allt måste inte hända över en natt och vi alla är olika menar, om du kan sluta med läsk, chips, godis eller gå till gymmet 5 dagar i veckan eller gå till skolan/jobbet när du mår dåligt så good for u, men du måste också förstå att bara för att DU kanske kan allt det så betyder det inte att jag eller någon annan kan det.

Jag är bra på att säga saker både till mig själv och till andra som jag sen kanske inte håller till 100% som det här med läsk och chips, och ja jag köpte en massa godis igår och chip men ingen läsk.

Utan jag tänkte att "okej jag kanske inte kan sluta med allt på samma gång men jag kanske kan trappa ner på läsken till att börja med", och nu menar jag inte att jag aldrig mer kommer dricka läsk eller så, men kanske bara trappa ner på det.

Har inte druckit läsk på 4 dagar och det kanske inte är mycket för er men jag ska försöka att hålla mig 30 dagar typ, så ja kanske är jag en misslyckare men det har jag varit hela mitt liv så det är okej.

Jag kan inte göra mer än mitt bästa och det kommer aldrig vara bra nog för alla men huvudsaken är att jag mår bra, och tar saker i min takt och sen är jag bra på att sätta krav på mig själv.

Igår hade jag bestämt att från och med idag skulle jag gå upp klockan 05:00 varje dag och cykla på morgonen och sen en gång på kvällen, och idag när klockan ringde så stängde jag av det och somnade om.

Och sen har jag ångest då jag var tvungen att handla lite mat till helgen och var tvungen att ta från mina "privata" pengar och inte från ICA kortet, då dom pengarna inte kommer in förrän den 23:e.

Men ja så tror inte jag kommer åka med till Ikea på fredag då jag inte känner att jag har råd, men måste egentligen köpa 3 nya lampor så vi får la se.

Så ja jag är inte perfekt men ingen är det, alla har vi fel och brister och det är det som gör oss mänskliga, men sen så finns det få som kanske vill leka att dom är perfekta och bla bla.

Men som sagt ingen är perfekt, men vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229