Dagens outfit - Mys outfit!

Tjabba mina godisbitar!

Idag har jag på mig en mysig outfit men jag älskar den, byxorna och tröjan är från Lidl och jag fick dom av mamma.

Nu tänkte jag försöka mig på en promenad faktiskt och jag ska försöka gå i 1 timma, men jag ska inte fota på vägen utan jag ska bara gå och så får vi se hur det går helt enkelt.

Ska tvinga mig själv att gå en timma varje dag och cykla varje dag, för jag älskade att gå ut innan jag fick min muskelbristning förra året, och nej jag skyller inte på den utan jag vet att jag är 1000 gånger bättre i knät nu.

Men jag är också medveten att pga muskelbristningen så blev jag ännu mera lat då det gjorde fruktansvärt ont och gå ut och gå men jag började ändå gå korta promenader, och jag har kontakt/träffar en sjukgymnast och i början blev det kanske 1 gång i månaden och nu är det kanske var 3:e månad.

Så hon kommer faktiskt hit på tisdag klockan 13:00 och hon sa att jag såklart ska gå ut men i den mån jag klarar av, men ja jag har varit kass på det och dom enda gångerna jag går en promenad är till och från jobbet.

Men sen har jag istället cyklat både inne och ute väldigt mycket vilket också är väldigt bra för knät + att jag gör övningar för knät också, men den senaste tiden har jag varit kass på att göra ben övningarna och ibland glömmer jag att skriva upp det på lappen till och med.

Och jag är medveten om att jag bör gå ner i vikt och jag gör mitt bästa men samtidigt så vet jag att det inte spelar någon roll hur mycket jag försöker, då en viss person ändå bara ser när jag antingen inte orkar cykla/gå ut eller om jag "misslyckas" med något.

Men jag har lärt mig med tiden att jag inte kan göra mer än mitt bästa och det kommer ändå inte vara bra nog för vissa, men jag gör detta för min skull och detta är min kropp.

Så tycker du att du är bättre än mig när du påpekar hur tjock jag är, att jag bör bli våldtagen igen, att ingen älskar mig, att jag är värdelös eller att jag borde ta livet av mig, så har jag nog missuppfattat hela grejen med vad en bra människa är.

Skriver inte detta för att jag blir ledsen eller något utan jag vet att jag är bra på att säga saker som jag vill göra/ändra på men så faller jag ner i mina deppiga perioder, och jag kan inte tvinga mig själv att göra saker och bara för att DU kanske kan det så måste du ändå någonstans förstå att vi ALLA är olika.

Och eftersom vi är olika så funkar olika saker för olika typer av människor, så behandla människor så som DU själv vill bli behandlad, sprider du hat så får du hat tillbaka, sprider du kärlek så får du kärlek tillbaka.

Vi hörs senare för nu ska jag ut och gå 🌹

Gillar

Kommentarer

Lasse
Lasse,
Casey
Casey,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229