(Gammal bild men vad gör det, jag är söt fan haha 😂)

Heej mina fina!

Idag efter middagen så cyklade på min träningscykel och det blev hela 10,05 km och sen efter det så gick vi ut och spelade basket men slutade med att jag fick springa runt och hämta den ena bollen då han som sköt iväg den, inte ville hämta den så alla andra fick gå och hämta den.

Men tillslut sa jag ifrån men jag och natt personalen och PJ kanske ska gå ut på utsidan lite senare när dom andra har somna och spela lite ensamma, och sen snackade jag med personalen om att jag tycker att hon, jag och PJ ska gå till skolan och spela basket där, och att det bara är vi 3 liksom och det tyckte hon var en bra idé.

Nu sitter jag i min lilla hörna och dricka isvatten och lyssnar på BRKN RBTZ - Marry your daughter och den är så sjukt bra i mina öron 🎵

Funderar på att hoppa in i en dusch och jag har bestämt mig för att cykla varje dag igen så som jag gjorde innan för knät kändes bättre när jag höll igång med det men att det är okej att ta lite paus från det ibland, och att man inte ska få dåligt samvete om man hoppar över en dag hit och dit.

Vad har ni hittat på idag? Strular nouw fortfarande för er också? - Asså jag kan ju göra inlägg och sådär men kan inte ladda upp en profilbild, inte för att det är hela världen men har någon annan så också?

Nu ska jag duscha och sen chilla framtills att vi kanske ska spela om det nu blir så annars så kanske vi spelar en annan dag som tex på tisdag för han som vägrade hämta bollen när han sköt iväg den inte är hemma, utan han och 2 personal ska till Astrid Lindgrens värld, har någon av er varit där? - Jag personligen har aldrig varit där haha 😂

Är faktiskt inget fan av Astrid Lindgrens filmer om jag ska vara ärlig utan jag och min pappa åkte istället till High Chaparall väldigt ofta med våra vänner och sådär, och det om något älskade jag att göra för jag gillade verkligen cowboys.

Så det kan jag sakna ibland men om jag tänker på min pappa någon gång (vilket händer väääldigt sällan nu för tiden) så saknar jag när jag och han lirade fotboll på en grusplan när vi bodde i Frölunda, men har inte snackat med honom på 7 år nu men det är inget som gör mig ledsen längre, utan han gjorde sitt val och problemet ligger inte hos mig utan hos honom.

Vi hörs senare babes, för ska duscha nu haha 😂

Gillar

Kommentarer

rebeccasphotography
,
Jag var på Astrid Lindgrens värld när jag var typ 4 år eller 5 år 😂 älskade Astrids filmer när jag var mindre 😍👌🏼nouw.com/rebeccasphotography
Casey
,
Ååh härligt haha, min granne, han ääälskar typ Emil och Pippi haha 😂nouw.com/casey
mentalnatur
,
Jag var där när jag var liten och det var så mysigt 😍 Vet inte hur mkt man uppskattar det när man är vuxen men minnena därifrån är så värdefulla för mig ♥️ hoppas ni får det kul där iaf. nouw.com/mentalnatur
Casey
,
Ååh nej men vad kul, ja jag tror han kommer få det kul. Han älskar verkligen Emil och Pippi 😂nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229